dinsdag 1 september 2009

Boek 8

Heb jij dit boek in handen? Laat dan hier je reactie achter. Vond je het boek mooi, leuk, grappig, boeiend of juist saai? We horen het graag!

1 opmerking:

Ankie Til zei

Dit is een intrigerend boek, dat bij mij allerlei emoties oproept. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen, dat ik het na het lezen van een aantal pagina's even heb weggelegd. Meer dan 1 keer. Een lichte irritatie maakte zich dan van me meester. Maar geleidelijk aan begon ik toch nieuwsgierig te worden naar wat er zich allemaal in het hoofd van de hoofdpersoon in dit boek afspeelt en waar dat toe zou leiden.

Het krijgen, hebben en onderhouden van een liefdesrelatie is voor bijna iedereen een herkenbaar gegeven. In dit boek wordt het op een voor mij totaal onnavolgbare, maar uiteindelijk wel invoelbare manier beschreven. Dat vind ik razend knap van de schrijfster. Ze heeft me uiteindelijk toch weten mee te nemen in haar verhaal.

Nu ben ik vooral benieuwd hoe de choreografe Pia Meuthen deze fascinerende gedachtewereld weet om te zetten naar een dansvoorstelling. Ik kijk er naar uit.

Ankie Til
Zakelijke leiding Danshuis Station Zuid